bezwaar

WeetWatWaait kan u ondersteunen bij het opstellen en het indienen van een dergelijk bezwaarschrift. We streven ernaar om alle bezwaarschriften te verzamelen en samen in te dienen. Dit om een sterk signaal te geven aan het stadsbestuur.

WIE KAN EEN BEZWAARSCHRIFT TEKENEN?

  • Iedere persoon die in de buurt (Grembergen en Vlassenbroek) woont van deze windturbines. Binnen een gezin kunnen dus meerdere bezwaarschriften ingediend worden.

  • Ook vrienden, familieleden (kinderen en kleinkinderen), collega’s die enige link hebben met bewoners van Grembergen en Vlassenbroek, en ook last kunnen ondervinden bij onder andere bezoekjes. Spreek hen zeker aan!

  • Mensen begaan met dier en natuur in Grembergen Broek, Groot Schoor, Pilleput, Vlassenbroek.

  • Kennissen, collega’s, vrienden, gezinnen die gebruik maken van de fietsostrade langs de N41.

 

TYPE BEZWAARSCHRIFTEN  (downloads)

Er zijn twee type bezwaarschriften:

Type 1:  Dit bezwaarschrift heeft onze voorkeur omdat dit meer impact heeft bij het indienen. Het heeft een invulruimte voor eigen argumenten. Om jou te helpen, hebben we  een lijst met voorbeeld argumenten aangemaakt die je eventueel kunt gebruiken om toe te voegen aan jouw eigen persoonlijke argumenten. Heb je niet genoeg plaats? Maak dan gerust een extra pagina aan.

Download hier het pdf invuldocument + pdf voorbeeldlijst


Type 2: Dit bezwaarschrift is met een aanstiplijst. Hier hoef je enkel het gekozen argument aan te kruisen. Altijd eerst het persoonlijke belang aanduiden en vervolgens de rest van de argumenten. Dit is makkelijk te gebruiken door vrienden, familie, collega’s, sympathisanten.

Opgelet! Vergeet niet van steeds de datum, naam, voornaam, adres en handtekening in te vullen.

Download hier de pdf.

 

Graag invullen en doorsturen naar weet wat waait.